Σεισμοσ Ηρακλειο / Σεισμοσ Ηρακλειο : Tl4niww2r14bm - George / Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο . Τις πληγείσες από τον πρόσφατο σεισμό στο ηράκλειο κρήτης περιοχές επισκέφθηκε το . Νέος σεισμός 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της παρασκευής στο ηράκλειο κρήτης.

Τις πληγείσες από τον πρόσφατο σεισμό στο ηράκλειο κρήτης περιοχές επισκέφθηκε το . Τι θα φάμε σήμερα; Μακαρόνια με
Τι θα φάμε σήμερα; Μακαρόνια με from www.zarpanews.gr
Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Νέος σεισμός 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της παρασκευής στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο . Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη .

Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη .

Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου. Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Τις πληγείσες από τον πρόσφατο σεισμό στο ηράκλειο κρήτης περιοχές επισκέφθηκε το . Νέος σεισμός 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της παρασκευής στο ηράκλειο κρήτης. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο . Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής .

Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Τις πληγείσες από τον πρόσφατο σεισμό στο ηράκλειο κρήτης περιοχές επισκέφθηκε το .

Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Νέος ισχυρός σεισμός 4,6 Ρίχτερ
Νέος ισχυρός σεισμός 4,6 Ρίχτερ from www.voria.gr
Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου. Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Τις πληγείσες από τον πρόσφατο σεισμό στο ηράκλειο κρήτης περιοχές επισκέφθηκε το .

Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο.

Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Τις πληγείσες από τον πρόσφατο σεισμό στο ηράκλειο κρήτης περιοχές επισκέφθηκε το . Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο . Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Νέος σεισμός 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της παρασκευής στο ηράκλειο κρήτης. Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, .

Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο. Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου.

Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο - Seismos 4
Σεισμοσ Τωρα Ηρακλειο - Seismos 4 from www.alfavita.gr
Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου. Τις πληγείσες από τον πρόσφατο σεισμό στο ηράκλειο κρήτης περιοχές επισκέφθηκε το . Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο . Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, .

Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου.

Έντονη ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας η μετασεισμική ακολουθία στην κρήτη καθώς δεκάδες σεισμικές δονήσεις σημειώνονται στο ηράκλειο μετά . Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Σύμφωνα με την αυτόματη λύση του γεωδυναμικού ινστιτούτου, ο . Ο σεισμός που ανησύχησε την κρήτη και έγινε ιδιαίτερα αισθητός σε λασίθι και ηράκλειο το απόγευμα του σαββάτου, προκάλεσε μίνι τσουνάμι στο νησί της χρυσής . Ο σεισμός είχε εστιακό βάθος δέκα χιλιομέτρων και σύμφωνα με μαρτυρίες, έγινε ιδιαίτερα αισθητός στο ηράκλειο αλλά και σε ολόκληρο το νησί, . Τις πληγείσες από τον πρόσφατο σεισμό στο ηράκλειο κρήτης περιοχές επισκέφθηκε το . Νέος σεισμός 3,9 ρίχτερ σημειώθηκε το απόγευμα της παρασκευής στο ηράκλειο κρήτης. Η σεισμική δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή στο ηράκλειο και σε ολόκληρη την ανατολική κρήτη, σε όλα τα νησιά της δωδεκανήσου και κυρίως σε . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου. Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο.

Σεισμοσ Ηρακλειο / Σεισμοσ Ηρακλειο : Tl4niww2r14bm - George / Σύμφωνα με την ίδια πηγή, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίζεται 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της άρβης στο ηράκλειο.. Τις πληγείσες από τον πρόσφατο σεισμό στο ηράκλειο κρήτης περιοχές επισκέφθηκε το . Ο «χορός» των ρίχτερ συνεχίζεται στο ηράκλειο, με διαρκείς μετασεισμούς, ενώ την ίδια ώρα κόβουν την ανάσα τα βίντεο που καταγράφουν τη . Νέα σεισμική δόνηση σημειώθηκε στην κρήτη που εξακολουθεί εδώ και ημέρες να «χορεύει» στους ρυθμούς του εγκέλαδου. Ισχυρός σεισμός 5,8 ρίχτερ σημειώθηκε το πρωί της δευτέρας στο ηράκλειο κρήτης, με επίκεντρο 23 χλμ. Ισχυρός σεισμός 5,4 βαθμών της κλίμακας ρίχτερ σημειώθηκε το πρωΐ της τρίτης στο ηράκλειο.